Cazul Șor stiri: 594

Podul de pe Mihai Viteazul se repară, muncitorii nu se văd, ambuteiaje groaznice

10 sep. 18:10   Capitala
3265 0

La mai bine de cinci luni de cînd a început reparația podului de pe strada Mihai Viteazul, nici 50 la sută din lucrările planificate să se încheie la sfîrșitul acestui an nu au fost realizate.

Șoferii care circulă pe cele două benzi, lăsate deschise, sînt nemulțumiți de ambuteiaje și spun că de multe ori nu văd niciun muncitor pe șantier. Inginerul principal a explicat că muncitorii nu sînt văzuți pentru că sînt efectuate lucrări sub pod.

Un conducător auto spune că i se întîmplă să stea în ambuteiaj și cîte o oră și nu văd niciun muncitor care să efectueze lucrări. „Foarte des circul. Ыînt trei oameni care lucrează pe podul acesta. O să se lungească încă doi ani de zile”, a zis un alt conducător auto, notează Noi.md cu referire la protv.md.

Inginerul principal a spus că muncitorii nu sînt văzuți, pentru că acum sînt efectuate lucrări sub pod. Astfel, atunci cînd vor fi îndeplinite lucrările, muncitorii vor începe executarea acestora și deasupra podului.

Responsabilii de pe șantier au spus că proiectul este unul complex, însă au dat asigurări că lucrările se vor încheia la timp. Prima etapă a lucrărilor pe cele trei benzi închise circulației ar urma să se încheie pînă ът data de 31 decembrie. Ulterior vor fi închise alte două benzi.


Podul renovat în totalitate ar urma să fie dat în exploatare la sfîrșitul anului 2024.

1
1
0
0
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?