X 
Arşiţa stiri: 174
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1455

Piața Centrală din Chișinău te ademenește cu diferite tipuri de murături și bunătăți (FOTO)

5 ian. 2022,, 12:15   Capitala
4120 0

Piața Centrală din Chișinău, ca întotdeauna, este bogată, frumoasă și gustoasă și poate să-i te atragă de la distanță, ca un magnet, pe actualii și foștii locuitori și oaspeți ai capitalei moldovenești, cărora le plac îndeosebi diversele tipuri de murături și bunătăți oferite spre vînzare, dintre care multe pur și simplu nu pot fi găsite nicăieri în lume!

O serie de fotografii cu astfel de murături, plasate în grupul "Кишинёвцы!", a stîrnit admirația internauților, în special a celor care locuiesc acum într-o altă țară și nu au ocazia să cumpere astfel de bunătăți și își amintesc de vremurile de altă dată cu căldură și nostalgie.

"Cît de delicios, apetisant, frumos! Yum, yum!!!"

"Doar în Moldova sînt murături atît de gustoase!"

"Este imposibil să privești așa ceva liniștit"


"Ce culori!!!O gustoșenie!!!Înflorește Moldova!!"

"Ce abundență! Ce gustos!!!"

"Cîte bunătăți!"

"Ce frumusețe și varietate, cu cîtă dragoste se fac toate acestea, toate aceste produse gustoase. Oh, cît aș vrea și eu......"

"Nostalgieeee ......."

"Cel mai preferat loc din piață..."

"Mi s-a întunecat în fața ochilor de la aceste frumuseți ......Pur și simplu super!!!"

"Toate aceste bunătăți sînt singurul lucru de care mi-e dor. Aici nu știu să facă murături. Populația locală nu le prea consumă. Și dacă le vei propune harbuz murat, nu te vor înțelege".

"Dar harbuji murați! Puțini oameni, în general, știu că așa fel de mîncare există numai noi în Moldova este atît de gustos încît îți poți înghiți limba și pierde darul vorbire. Trăiască Moldova!!!"

"Doar în Moldova însorită se gătesc ardei murați umpluți cu varză. Și eu îi gătesc. Pămînt sfînt, oameni sfinți muncitori! Crăciun fericit tuturor! Salutări din Ucraina, Lviv! Trăiască Moldova!", scriu internauții.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав