Preşedintele stiri: 3607

Peste 15 milioane de lei alocate pentru reparație curentă a acceselor către suburbiile capitalei

8 oct. 2021,, 14:45   Capitala
2031 0

Peste 15 milioane de lei din bugetul municipal au fost alocate pentru lucrările de reparație curentă a acceselor către suburbiile capitalei. Potrivit primarului general Ion Ceban, lucrările sînt în desfășurare și exercitate de ExDrupo.

„Acestea prevăd acțiuni de plombare și lichidare a situațiilor de avarie în zonele de deplasare a transportului public. În prezent se lucrează la accesul de pe strada Vadul lui Vodă către satul Colonița, unde se frezează porțiuni masive de asfalt deteriorat. La Sîngera, de la intrarea în localitate pînă spre satul Dobrogea, au fost lichidate situațiile de avarie, prin acțiuni de plombare, după care se va interveni cu frezări și plombări pe porțiuni mai extinse”, a declarat primarul.

Ceban spune că urmează să înceapă lucrările în satul Cheltuitori din componența comunei Tohatin.

Acțiuni similare vor fi întreprinse și în toate celelalte suburbii: Codru, Durlești, Vatra, Cricova, Vadul lui Vodă, Trușeni, Ciorescu, Grătiești, Stăuceni, Băcioi, Bubuieci, Budești, Cruzești, Tohatin, Condrița și Ghidighici.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий