TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Pericol pentru copii: Cu drum nou, dar fără marcaje rutiere

Recent strada Nicolae Testemiţanu a fost reparată, familiile care trăiesc în zonă fără îndoială s-au bucurat de acest lucru, însă a rămas un detaliu nefinisat și anume marcajul rutier, scrie noi.md

În această zonă sînt foarte multe instituții de învățîmînt iar zilnic strada este traversată de mii de copii și părinți.

Dat fiind faptul că după reparația străzii nu a fost aplicat marcajul rutier, perimetrul dintre strada Grenoble și Constantin Vîrnav unde ar trebui să fie cinci treceri de pietoni, a devenit periculos pentru copii și nu doar.

”Pentru trece strada trebuie să fii foarte atent ca să nu dea o mașină peste tine. La noi șeferii sînt foarte obraznici și grăbiți mai mereu, iar adesea nici marcajul rutier nu îi oprește, iar atunci cînd el lipsește cu atît mai puțin nu opresc pentru a permite să traversezi strada”, scrie un cititor al portalului nostru de știri.

Acesta a transmis mai multe poze la redacție în care se vede că margajul rutier pe această stradă lipsește cu desăvîrșire. De menționat că responsabil de aplicarea marcajului rutier pe străzile capitalei ar fi întreprinderea municipală ”Exdrupo”.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load