COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Pentru a repara starea proastă a bulevardului Ștefan cel Mare, este nevoie de milioane de lei

Pentru a repara starea proastă a bulevardului Ștefan cel Mare, este nevoie de milioane de lei

Primăria Chișinău caută în prezent fonduri pentru remedierea bulevardului Ștefan Cel Mare. Acest lucru a fost declarat de primarul general al capitalei, Ion Ceban, în timpul emisiunii UNInterviu pe la UNIMEDIA. Acesta a menționat că aici vorbim de investiții de cel puțin 6-7 milioane de lei.

„Opțiunea „cea mai ieftină” este să îndepărtați stratul superior de asfalt lîngă stațiile de transport – acolo unde este cel mai deteriorat și să puneți unul nou. Dar problema este că există asfalturi și scufundări în asfalt deja în mijlocul drumului. Avem în vedere o altă soluție – o schimbare completă a stratului superior de asfalt. Aș dori să menționez că fundația drumului de pe bulevardul Ștefan cel Mare este foarte bună, problemele au fost cauzate din cauza ultimei renovări de calitate slabă”, a spus primarul capitalei.

Primăria Chișinău a primit rezultatele unei examinări independente a renovării bulevardului Ștefan cel Mare în luna martie a acestui an. Vara, a fost publicată o parte din acest raport. Ceban a precizat că raportul primit de primărie a fost trimis autorităților competente, care urmează să ia o decizie.


Renovarea bulevardului principal al capitalei a început în 2015 ca parte a unui proiect de reabilitare a 6 străzi din capitală. S-au cheltuit 7 milioane de euro pentru asta. Lucrările efectuate de compania romînească DELTA au fost finalizate în 2017, iar în curînd asfaltul în multe locuri a fost puternic deformat.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load