COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Pe strada pietonală a fost amplasătă o gheretă ilegal. Ce spune primarul

Pe strada pietonală a fost amplasătă o gheretă ilegal. Ce spune primarul

Cumea tupeului pentru un administrator de gherete din capitală. Acesta aplasat un chiar pe strada pietonală, asta chiar în perioada în care municipalitatea luptă din greu cu tonetele amplasate ilegal.

Ghereta a fost aplasată aseară, însă la scurt timp aceasta a fost evacuată.

„Cei care gîndesc că pot face orice în acest oraș, este greșit. Cei care vor proceda cum le trăsnește prin cap, vor fi sancționați. Chișinăul are administrare!”, a scris primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.


Amintim că proiectul privind amplasarea gheretelor, care comercializează produse răcoritoare, pentru perioada verii, urmează să fie dispus discuțiior publice în următoarele două săptămîni.
Potrivit primarului general Ion Ceban, responsabilii au venit cu un concep în acest sens și discutat cu mai mulți agenți economici. Edilul spunea anterior că a fost de acord ca astfel de comerț stradal să fie permis, pe perioada estivală, la care a fost asigurat că această acțiune este organizată, an de an. Însă, după semnare, amplasarea gheretelor a fost haotică și fără autorizații. Și anume din acest motiv a fost nevoie de retragerea acestei dispoziții.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load