COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 774 327 INFECTAȚI 290 043(+1018)   TRATAȚI 273 920     DECESE 6713(+18)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2925
Puterea stiri: 6649

Pe strada Albișoara din capitală s-au format băltoace mari (VIDEO)

20 iul. 17:55   Capitala
1458 0

Pe strada Albișoara din Chișinău au reușit să se formeze băltoace impresionante, deși ploaia din oraș nu a durat mult.

Internauții au atras atenția asupra acestui lucru, specificînd că băltoace similare s-au format și pe străzile din Tiraspol, deși acolo acestea par totuși mai mici și nu la fel de adânci ca în capitala Moldovei.

Anterior Primarul General al capitalei Ion Ceban a menționat că una dintre soluțiile inundațiilor ce au loc pe Albișoara ar fi adîncirea rîului Bîc.
Potrivit edilului, aceasta însă necesită mulți bani.

„Am văzut multe comentarii, referitor la ceea ce ține de Albișoara. Aceste lucruri nu se întîmplă doar în Chișinău, dar se întîmplă peste tot. Aceste lucruri sînt de ordinul calamităților naturale și dacă avem acea masă de peste 5-6 ori cum am avut ca și în cazul ploilor torențiale, un oraș cît de modernizat nu ar fi, nu ar face față. De 5-7 ori pe an s-ar putea întîmpla așa ploi. Soluția ar fi adîncirea albiei rîului Bîc și reevaluarea ce ține de capacitatea canalizărilor și a pluvialelor”, a menționat Ceban.

Cît ține de reabilitarea străzii Albișoara, Ceban speră că pînă de Ziua Orașului aceasta să fie dată în exploatare, cu tot cu parcări și zonele aferente.
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽