X 
Cazul Șor stiri: 599

Pe numele lui Axentiev sînt cel puțin trei dosare la Procuratură – declarație

11 aug. 2020,, 13:07   Capitala
2639 1

Propunerea primarului general de demitere a directorului Regiei Autosalubritate, Eugeniu Axentiev, a fost susținută de consilierii municipali.

Consilierul PSRM Dinari Cojocari a menționat că întreprinderea a fost gestionată defectuos și cu multiple abuzuri, sub conducerea lui Axentiev.

”Cunosc această persoană și e una mîrșavă. Acele persoane care încercau să demonstreze acțiunile sale ilegale, sînt cel puțin 3 dosare la procuratură pe numele lui Axentiev, ulterior erau denigrate, inclusiv și eu am fost. El își majorează salariul cum vrea el, își promovează prietenii și rudele în funcțiile cheie din cadrul Autosalubrității. Persoanele nu au nimic comun cu activitatea respectivă. Propunerea domnului primar trebuie susținută, eu voi cere să fie făcută o anchetă, în urma la acele lucruri mîrșave care au fost făcute”, a spus Cojocaru.

Șeful Direcției juridice a Primăriei, Valeriu Bogdan, a precizat că dispoziția de demitere a șefului de la Autosalubritate urmează a fi semnată de primarul general Ion Ceban. Cu toate astea, pentru a evita ulterioare litigii în instanța de judecată, e nevoie de votul CMC.

Menționăm că grupul de lucru care a examinat activitatea lui Eugeniu Axentiev - a constatat că directorul nu a întreprins nimic în urma incendiului izbucnit la gunoiștea de la Țînțăreni, la sfîrșitul lunii iulie.


Consilierii municipali au susținut cu majoritate de voturi demiterea șefului Regiei Autosalubritate, Eugeniu Axentiev.

Pentru susținerea acestui demers au votat consilierii PSRM, PL, PUN, Platforma DA, PAS, PCRM, Forța Nouă și PD.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?