Incendii stiri: 688
Cazul Șor stiri: 585
Preşedintele stiri: 3741

Pasajul subteran din bulevardul Dacia a fost redeschis, după ce a fost inundat

22 mar. 21:45   Capitala
2355 0

Primăria municipiului Chișinău informează că a fost redeschis accesul cetățenilor în pasajul cu trecere pietonală din bd. Dacia-str. Teilor, după ce furnizorul de energie termică „Termoelectrica” S.A., a lichidat consecințele avariei produse la conducta termică, D600 mm.

E de menționat că în seara zilei de marți, 21,03,2023, s-a produs o avariere la rețeaua de termoficare fiind inundată trecerea subterană din bd. Dacia-str. Teilor. La ora actuală, toți consumatorii din zonă dispun de energie termică pentru încălzire și apă caldă menajeră.

Primăria precizează că serviciile de profil intervin la lichidarea consecințelor avarierii rețelei de termoficare, care traversează pasajul subteran de la intersecția bd. Dacia - str. Teilor.

Echipa de intervenție a S.A. „Termoelectrica”, în gestiunea căreia se află conducta termică, aflată în exploatare din anul 1969 este în teren pentru remedierea defecțiunii.

Deși S.A. “Termoelectrica” se află în subordinea Guvernului, serviciile municipale de profil acordă tot suportul în gestionarea situației și în vederea redeschiderii accesului pentru cetățeni.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Stare de urgență a fost prelungită pentru a 10-a oară. Cum calificați această decizie?