X 
Incendii stiri: 688
Cazul Șor stiri: 585
Preşedintele stiri: 3741

Părerea turiștilor despre plăcile de ghidare de pe străzile capitalei

23 mar. 09:02   Capitala
3056 0

Capitala şi principalele atracţii turistice sînt acum mai accesibile pentru vizitatori sau pentru cetăţenii străini care locuiesc aici.

Primăria a instalat cinci plăci pe mai multe străzi din oraş cu scopul de a-i ajuta pe turişti să descopere atracţiile Chişinăului.

Proiectul "You are Here" a fost iniţiat de Primăria Capitalei. Cinci plăci care copiază exact conturul pavajului unde au fost instalate cu scopul de a ghida turiştii. Acestea au şi un QR Code care accesează platforma online www.visit.chisinau.md unde sînt descrise mai detaliat obiectivele marcate pe instalații.

Plăcile ''You are Here'' au fost realizate în atelierul designerului Mihai Stamati. Acestea se află în faţa Primăriei municipiului Chișinău, lîngă Turnul de Apă şi Casa Herța, la intersecția străzilor Mitropolit Bănulescu - Bodoni cu bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt, dar şi la intersecția străzilor 31 August 1989 şi Alexandr Pușkin, transmite Noi.md cu referire la publika.md.

Străinii din ţara noastră spun că nu au observat plăcile, dar apreciază intenţia autorităţilor:


Şi locuitorii oraşului spun că nu au observat plăcile. Unii oameni cred că ar trebui instalate pe suprafeţe mai vizibile:

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Chişinău, instalarea plăcilor a costat aproape 80 de mii de lei.

3
2
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Stare de urgență a fost prelungită pentru a 10-a oară. Cum calificați această decizie?