COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 929 781   INFECTAȚI 361 828(+712)   TRATAȚI 345 226      DECESE 9022(+37)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3012

Parcul din sectorul Botanica: Mai frumos și mai modern

21 oct. 13:15   Capitala
2133 0

Circa 90% din volumul lucrărilor de reabilitare a parcului de la intersecţia str. Sarmizegetusa şi bd. Cuza Vodă din sectorul Botanica sînt executate.

Edilul capitalei, Ion Ceban. afirmă că reţelele de iluminat şi irigare au fost trasate, aleile pietonale au fost amenajate, se instalează băncile, un teren de joacă pentru copii şi un teren de fitness.

„La fel a fost construit teatrul de vară şi montat grupul sanitar public. Pe ultima sută de metri sînt lucrările de amenajare a locurilor de parcare pe perimetrul parcului, a spaţiului verde şi a unui teren pentru plimbarea cîinilor”, a precizat Ceban.

Primarul spune că, totodată, urmează instalarea coşurilor pentru gunoi, peste 80 la număr. Zona verde va fi supravegheată video, iar vizitatorii vor avea acces la WI-FI.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X