TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Parcul ”Alunelul”, renovat în proporție de 80%

Parcul ”Alunelul”, renovat în proporție de 80%

Lucrările de reabilitare a Parcului „Alunelul" din sectorul Buiucani se află într-un stadiu avansat de executare. Despre aceasta anunță Primăria Chișinău. Astfel, pe aleile principale, cu o suprafață de 8500 m², este pe sfîrșite instalarea pavajului, iar pe cele secundare a fost așternut asfalt nou.

Totodată, sînt în desfășurare lucrările de amenajare a scărilor de granit de la intrarea principală în parc, iar din 19 august va începe reabilitarea spațiilor verzi din zona de odihnă.


Lucrările prevăzute pentru prima etapă de reconstrucție a Parcului „Alunelul" sînt îndeplinite în proporție de 80% din necesar, urmînd a fi încheiate pînă la 30 august curent.

La etapa a II-a, pe întreg perimetrul zonei de agrement va fi amenajată o centură prevăzută pentru persoanele care practică sportul și pentru bicicliști.

De asemenea, urmează a fi instalat iluminatul public și cel decorativ, mobilier urban, iar la final este prevăzută amenajarea scenei pentru concerte.

Tot în cadrul lucrărilor de reconstrucție a Parcului, urmează a fi amenajat un stadion de minifotbal. Costul lucrărilor de reconstrucție a Parcului „Alunelul" este de 4.6 milioane de lei.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load