X 
Arşiţa stiri: 183
Jocurile Olimpice stiri: 141
Transnistria stiri: 1455

Omorul la comandă din sectorul Rîșcani. Ar fi fost reținut un suspect

11 iul. 08:11   Capitala
7054 0

Poliția Capitalei a reținut noaptea trecută un suspect în cazul omorului la comandă a cetățeanului turc, Izzet Eren, în vîrstă de 41 de ani, liderul principal al bandei Tottenham Turks, la o terasă din sectorul Rîșcani al capitalei.

Potrivit surselor, individul reținut este tot un cetățean turc în vîrstă de 45 de ani, Strumsten Stein, care a fost plasat pentru 72 de ore în Izolatorul de Detenție Provizorie a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, susțin sursele PulsMedia.MD.

Sursele mai menționează că ofițerii legii au stabilit un cerc de bănuiți și suspecți, iar în prezent se desfășoară mai multe măsuri speciale de investigații. Sursele nu au putut oferi mai multe detalii despre acest caz făcînd trimitere la secretul anchetei.

Totodată, potrivit altor surse din cadrul MAI, dis-de-dimineață, peste 200 de angajați ai INSP, Direcției de poliție a municipiului Chișinău, Inspectoratului General de Carabinieri, dar și mașcații de la BPDS „Fulger”, au luat la puricat fiecare colțișor, fiecare scorbură, din pădurea dintre sectorul Rîșcani și Ciocana.

Amintim că în amiaza zilei de ieri, o persoană mascată și cu o trotinetă, a efectuat 7 focuri de armă, trei în cap și patru în spate, în liderul principal al bandei Tottenham Turks din Nordul Londrei, în timp ce acesta se afla la terasa Coffe Point de pe strada Kiev 9, după care a dat bir cu fugiții de la fața locului în direcția străzii Alecu Russo.


Potrivit poliției, individul împușcat a fost anunțat în căutare pe canalele Interpol de către autoritățile de drept ale Regatului Unit al Marii Britanii, cu scop de arest și extrădare, fiind învinuit de comiterea unor infracțiuni de contrabandă și comercializarea heroinei.

Acesta nu a fost extrădat pînă acum, deoarece a depus cerere de azil. Acum doi ani i-a fost refuzată procedura de azil, dar pînă la moment nu există o decizie definitivă a instanței de judecată pe acest caz.

Mai mult, acesta a fost plasat în arest, cu ulterioara extrădare, dar a fost eliberat din arest în urma deciziei instanței de judecată.

1
8
1
8
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав