X 
Transnistria stiri: 1327
Eurovision stiri: 494

Odată cu școala, în capitală, au revenit și ambuteiajele

10 sep. 2023,, 11:15   Capitala
3032 0

Odată cu elevii, au revenit și ambuteiajele infernale la Chișinău. Problema este tot mai acută, ținînd cont că multe din străzile din capitală sînt șantiere.

Șeful Direcției Transport spune că se depun eforturi maxime ca lucrările să se încheie la timp, iar drumurile să fie închise parțial, astfel, ca în orele de vîrf, să se poată circula. Totuși, în trafic creează probleme și cei care repară rețelele de apeduct, canalizare sau termoficare, mai spune Vitalie Mihalachi.

La jumătate de an de la începerea lucrărilor de reparație a străzii 31 August, capătul lucrărilor încă nu se întrezărește. Porțiunea de drum dintre strada Mitropolit Bănulescu-Bodoni, pînă la strada Pușkin, închisă din cauza caldarîmului descoperit, nu a văzut demult urma de muncitor, iar șantierul a devenit acum parcare.

Și lucrările de reparație a podului de pe strada Mihai Viteazul dau bătăi de cap șoferilor. Aici, uneori, ambuteiajul se întinde de la intrarea pe podul pînă la Universitatea de Medicină, notează Noi.md cu referire la tv8.

Acum sînt demarate lucrări doar pe patru benzi de circulație de pe pod, care vor fi gata, conform proiectului, abia în luna decembrie a acestui an.


Potrivit șefului Direcției Municipale de Transport, în acest moment se efectuează lucrări de reparație pe 6 străzi. Și se depun eforturi mari ca traficul să nu fie perturbat, mai ales, în orele de vîrf.

0
1
0
2
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?