X 
Eurovision stiri: 490
Transnistria stiri: 1301

O singură rută de microbuz din Chișinău trece pe bd. Ștefan cel Mare

7 feb. 2020,, 08:00   Capitala
3543 0

De aproape un an, microbuzele de pe o singură rută, nr. 103, au voie să circule pe bulevardul Ștefan Cel Mare din Capitală.

Acestea au fost direcționate pe bulevardul central în legătură cu reparația străzii 31 August 1989, transmite Știri.md cu referire la IPN.

Responsabilii de la Primărie nu pot spune cât vor mai dura lucrările.

Contactat de IPN, șeful interimar al Direcției generale transport public și căi de comunicație, Lilian Copaci, a declarat că actualmente lucrări pe str. 31 August 1989 nu au loc pentru că nu permit condițiile meteo.

O porțiune din stradă este practicabilă, alta însă nu este.


Microbuzele de alte rute care circulau pe str. 31 August 1989 până la începerea reparațiilor au fost redirecționate pe str. București.

Potrivit lui Lilian Copaci, ar fi putut și ruta 103 să fie redirecționată pe str. București, doar că acolo traficul e mai intens și nu există posibilitatea de a vira la stânga, iar itinerarul pe Ștefan cel Mare e mai comod inclusiv pentru călători.

În noiembrie 2014, printr-un Regulament al municipalității, circulația prin centrul orașului Chișinău a fost interzisă pentru toate rutele de microbuz.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?