X 
Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1730

O porțiune a străzii 31 august 1989 din capitală se închide

26 noi. 2022,, 12:45   Capitala
5096 0

Traficului rutier pe strada 31 August 1989 din capitală, tronsonul cuprins între străzile Alexandr Pușkin și Bănulescu-Bodoni, va fi suspendat începînd cu 28 noiembrie și pînă pe 11 decembrie.

Primăria Chișinău precizează că măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de branșare-racordare a rețelelor de apeduct nou construit.

Circulația transportului public va fi reorganizată. Autobuzele de pe ruta nr. 26 vor circula de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt, pe strada Alexandr Pușkin, și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe rutele nr. 7 și nr. 25, vor circula de pe strada Mitropolit G. Bănulescu Bodoni, pe strada Alexei Mateevici, strada Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe rutele nr. 16 și nr. 32 vor circula de pe strada Mitropolit G. Bănulescu Bodoni, pe strada Columna, strada Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe rutele nr. 30 și nr. 31 vor circula de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt, pe strada Vasile Alecsandri, strada București, strada Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuzele de pe ruta nr. 103 – tur, vor circula de pe strada Ion Creangă, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt și în continuare pe traseul stabilit.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий