O pictură murală dedicată tenisului, inaugurată la Chișinău

O pictură murală dedicată tenisului, inaugurată la Chișinău

O pictură murală dedicată tenisului a fost inaugurată azi, la Chișinău. Lucrarea „Win or Lose” este realizată de Dumitru Potapov și este expusă pe fațada unei clădiri a Școlii Sportive Specializată de Tenis. 


„Tenisul a devenit un sport olimpic, dar și o artă, care presupune pregătire profesionistă, dezvoltare personală și multă perfecționare. Deși este un sport tînăr pentru Moldova, în ultimii ani, tot mai multe performanțe se ating la nivel internațional. De aici a și apărut dorința de a transpune într-o pictură murală sentimentul pe care îl trăiește, înainte de a începe meciul, fiecare jucător: un amalgam de emoții – ambiție, încredere, determinare, optimism, și, în același timp, frică, încordare, tensiune și îngrijorare. Sunt emoții care ne urmăresc peste tot, de care depinde ce va urma, ce vom deveni – învingători sau învinși. Această pictură murală este o motivare pentru toți, atît pentru sportivi, cît și pentru oamenii care trec zilnic prin astfel de emoții și trăiri”, susțin inițiatorii proiectului.


Pictura murală „Win or Lose” poate fi admirtă la Școala Sportivă Specializată de Tenis din Chișinău, pe adresa str. Eugen Coca, 59.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load