O nouă gheretă de cafea a „răsărit” ilegal în sectorul Rîșcani (VIDEO)

O nouă gheretă de cafea a „răsărit” ilegal în sectorul Rîșcani (VIDEO)

Sectorul Rîșcani al capitalei s-a pricopsit peste noapte cu o nouă gheretă unde se comercializează cafea, care a fost instalată ilegal, comunică Noi.md.


Încălcarea a fost semnalată într-o scrisoare expediată de un cititor pe adresa portalului nostru de știri. Noua gheretă ”Coffee Time”, care ar fi gestionată de o firmă a fratelui lui Dorin Chirtoacă, conform datelor neoficiale, a fost instalată pe bulevardul Moscovei 9/1, teren ce se află în proprietate privată.


Reprezentanții agentului economic responsabil - „Unicafe” SRL au declarat că chioșcul a fost instalat în baza unei scheme de amplasare eliberată de Pretura Rîșcani. Aceștia susțin că nu li s-a adus la cunoștință faptul că terenul respectiv se află în proprietate privată. În prezent, agentul economic așteaptă ca Pretura să identifice un alt loc pentru amplasarea gheretei.


Menționăm că o investigație jurnalistică a scos anterior la iveală faptul că fostul primar al Chișinăului, Dorin Chirtoacă, a semnat dispoziții prin care a favorizat firma fratelui său, Lucian Chirtoacă. Din investigații, reiese că anume acest SRL gestionează chioșcurile de cafea din oraș.


                               


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load