TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

O grădiniță din sectorul Ciocana a fost redeschisă: Primele imagini

Grădinița-creșă nr. 198 din str. Igor Vieru, 5/2, sectorul Ciocana al capitalei, a fost redeschisă astăzi după reparație capitală, notează Noi.md.

"Au fost deschise 14 grupe, inclusiv 3 grupe de creșă, în total fiind vorba de 320 de locuri pentru copii.

La ceremonie a participat și primarul general al capitalei, Ion Ceban.

Bucuria, sănătatea și siguranța copiilor, este o prioritate pentru noi. Au fost deschise 14 grupe, inclusiv 3 grupe de creșă sau 320 de locuri pentru copii. Redeschiderea grădiniței a fost necesară din cauza numărului mare de solicitări pentru servicii de educație preșcolară, în special pentru copii de 2 ani. Totodată, în preajmă sînt amplasate mai multe blocuri de locuințe multietajate, iar oamenii de acolo vor necesita locuri în instituții preșcolare. Am discutat cu mai mulți părinți dar și copii și am înțeles că nu facem în zadar aceste lucruri. Ei aveau nevoie de această grădiniță, pentru că unii așteptau să fie incluși pe listele altor instituții, unde numărul copiilor este mult mai mare, dar și destinația locației este departe de casă", a declarat Ceban.

"Vom susține în continuare proiectele sociale cu o importanță deosebită pentru cetățeni, la fel cum este acesta, dar și altele", a conshis primarul general.


Costul proiectului de reabilitare a imobilului, este de 14,4 milioane de lei.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load