COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

O femeie din capitală ține în apartament 20 de cîini și pisici. Vecinii sînt îngroziți

O femeie din capitală ține în apartament 20 de cîini și pisici. Vecinii sînt îngroziți

O femeie din Capitală și-a transformat apartamentul într-un adevărat azil pentru cîini și pisici.

Vecinii acesteia spun că nu pot scăpa de mirosul insuportabil, iar unii s-au mai plîns că locuinţa le-a fost invadată de gîndaci, scrie publika.md.

"Ea în fața ușii ca și cum dezinfectează și mai tare miroase. Ea le prinde de pe la gunoi, nu știu de unde le prinde ea, că nu le mai cumpără, le prinde, uneori le vinde cu 5 lei, la Dacia, acolo le vinde".


"Eu pun hainele și le usuc în casă, ceea ce nu e normal pentru copil mic, dar dacă le scot afară ele miroase a mîțe. Seara ea deschide geamul, e strașnic ce se face, un miros insuportabil. De cîte ori am încercat să vorbesc cu ea, nu, nici un rezultat, ea parca nici nu ne aude pe noi, ea din contra le înmulțește. Ea a spus că asta e munca ei. Ea le ține le crește, le hrănește și le vinde".

Pretorul sectorului Botanica, Boris Prepeliţă, spune că ştie despre acest caz şi că de mai multe ori a încercat să o convingă pe femeie să renunţe la animale, dar totul în zadar. Funcţionarul a mers la această adresă repetat.

"Ei se folosesc de momentul că au proprietatea lor și ei consideră că în proprietatea lor pot face orice, dar nu e așa. O să facem o comisie, o să venim cu ANSA, cu poliția, cu, nici nu știu, cu pompierii, ei ca de obicei reacționează mai repede la pompieri, salvatori", a declarat pretorul sectorului Botanica.

Potrivit unui regulament al Consiliului Municipal Chișinău, locuitorii Capitalei nu au dreptul să țină în casă mai mult de doi cîini și două pisici. Documentul nu stipulează însă foarte clar sancţiunile pentru încălcarea acestei norme.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load