Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1741

O femeie din capitală și-a transformat casa într-o adevărată groapă de gunoi

25 ian. 09:00   Capitala
7539 0

Se plîng de mirosuri insuportabile în apartamente și spun că e din cauza unor vecini, care și-au transformat locuința într-o adevărată ghenă. Este necazul locatarilor unui bloc de pe strada Dacia, din capitală. Din cauza mizeriei de neimaginat, blocul le este inundat nu doar de mirosul greu de gunoi, dar și de tot felul de insecte.

Deși oamenii spun că s-au adresat de nenumărate ori autorităților, administrația blocului susține că nu a primit nici o plîngere. Dar chiar dacă ar primi, spune că nu va putea face nimic, deoarece apartamentul reclamat e proprietate privată, scrie Noi.md cu referire la tv8.md.

Potrivit vecinilor, în apartament ar locui o femeie de 67 de ani și fiul acesteia de aproape 50 de ani. Locatarii spun că de doi ani, după ce bărbatul s-a despărțit de soția acestuia, a început să aducă în locuință tot ce găsește pe afară: de la cutii, pînă la pungi cu resturi de alimente.

„Într-o zi chiar am ieșit și ușa lor era deschisă. Am văzut mormane de gunoi”, susține un vecin.

Oamenii își fac griji pentru sănătatea lor, dar mai ales a copiilor. Femeia din imagine spune că s-a mutat în acest apartament acum un an. Dacă atunci își punea mari speranțe în noua casă, acum regretă enorm alegerea făcută. Au ajuns să stea cu gunoiștea pe palier.


Și vecinii de la etajul de mai jos se plîng de ceea ce îndură zilnic. Cel mai grav, spun oamenii, e că proprietarii apartamentului cu gunoiul, refuză categoric să discute cu ei.

Chiar dacă oamenii spun că s-au adresat după ajutor de mai multe ori, responsabilii întreprinderii de gestionare a fondului locativ susțin că oficial nu au primit nicio plîngere, dar chiar dacă ar depune cineva, nu vor putea lua măsuri, deoarece apartamentul reclamat este proprietate privată.

0
2
3
0
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий