COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2946
Puterea stiri: 6860

O altă parcare publică a fost eliberată în capitală

11 iun. 09:15   Capitala
1793 0

Încă o parcare publică a fost eliberată în centrul capitalei pentru toți locuitorii. Este vorba despre spaţiul din bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt 3, intersecţie cu str. Ismail, care anterior era abuziv exploatat de un agent economic.

Potrivit edilului capitalei, Ion Ceban, nu demult, peste drum a fost demontat şi gardul care împrejmuia o altă parcare ilegală în str. Ismail 27, care la fel terenul a fost întors municipalității.

Astfel, în zona respectivă, care este una foarte aglomerată, în cele două parcări este posibilă staționarea a circa 150 de mașini.

„Ne propunem amenajarea lor, deocamdată au fost aduse în ordine și evacuate gardurile vechi de pe aceste terenuri.

În paralel, identificăm şi alte locaţii atît în centrul oraşului, dar şi în sectoare unde vor mai fi amenajate locuri de parcare pentru automobile.


Amintesc că recent am dat start lucrărilor de amenajare a unei parcări automate cu 4 nivele în centrul capitalei.

Este vorba despre un proiect implementat în preajma blocului Universității Tehnice a Moldovei, din str. 31 August.

Alte două parcări sînt amenajate în preajma parcului La Izvor cu o capacitate de circa 400 de locuri, una lîngă parcul Dendrariu, lîngă parcul Alunelul și parcul Sarmizegetusa.

La fel, pe lîngă obiectivele noi reabilitate, scuaruri, ogrăzi, parcuri, trotuare, este prevăzută amenajarea locurilor de parcare”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽