Nota 2 pentru un șef de la Primărie: Ce l-a nemulțumit pe Codreanu

Nota 2 pentru un șef de la Primărie: Ce l-a nemulțumit pe Codreanu

Directorul interimar al Î.M EXDRUPO, Marcel Zastînceanu, a fost luat la rost de către primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale.

Codreanu a declarat că a fost sesizat de un chișinăuean precum că pe străzile raportate unde se intervine cu salubrizarea și prevenirea situațiilor de avariere, de fapt, informațiile sînt eronate și a cerut funcționarului să menționeze exact adresa unde muncitorii intervin cu lucrări.

„Sîmbătă am avut în audiență o persoană ce mi-a sesizat o problemă. Dînsa a ascultat raportul dumneavoastră de săptămîna trecută și a doua zi a fost la fața locului, pe străzile care le-ați citit, și a făcut poze. Vrea să vă spun că dacă ați fi elev în clasa a 12-a, domnul Mîrza v-ar pune nota 2 și nu ați trece BAC-ul. Învățați-vă să raportați. Dar atunci cînd raportați că lucrați pe strada Albișoara și lucrați de 2 săptămîni, oamenii nu vă înțeleg și nu vă cred. Și atunci cînd lucrați pe strada Socoleni, iar a doua zi oamenii îmi trimit poze cu gropi, atunci oamenii cred că ne spuneți povești aici. Ori învățați să spuneți exact perimetrul unde lucrați, ori încercați personal să verificați toate lucrurile care se raportează. Să fiu sigur că nu vi se pune ”lapșa” pe urechi și dezinformați municipiul”, a declarat Ruslan Codreanu.

De menționat că în săptămîna curentă, serviciile municipale vor fi implicate pe timp de zi la salubrizarea străzilor și trotuarelor, iar noaptea - la lichidarea situațiilor de avariere în sectoarele capitalei.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load