X 
Transnistria stiri: 1368
Eurovision stiri: 500

Noi lucrări pe strada 31 august 1989 din Chișinău

27 sep. 2023,, 15:55   Capitala
2776 0

Autoritățile municipale anunță că pe strada 31 August 1989, au fost inițiate lucrările de montare a delimitatoarelor pentru pista de cicliști.

Potrivit edilului capitalei, Ion Ceban, lucrările se desfășoară pe timp de noapte, pentru a evita perturbarea traficului rutier. Concomitent, se aplică un nou marcaj rutier din material bicomponent.

”Acțiunile sînt realizate în cadrul Pachetului II al proiectului „Reabilitarea străzilor centrale și modernizarea iluminatului public al centrului municipiului Chișinău”, finanțat de BERD și BEI.

După finalizarea proiectului, strada 31 August 1989 va deveni „Coridor Verde”. Astfel, circulaţia automobilelor va fi disponibilă pe o singură bandă, iar cealaltă bandă va fi destinată exclusiv transportului alternativ, în special bicicletelor. Rugăm șoferii să fie atenți la indicatoarele rutiere și să parcheze doar pe locurile special amenajate, pentru a nu bloca circulația transportului pe această stradă.

Amintim că pe ultima sută de metri sînt şi lucrările de reparaţie capitală a străzilor Tighina şi Alexandru cel Bun”, se arată într-o postare a primarului.

2
0
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Alegeri: Ce părere aveți despre inițiativa de a introduce votul prin corespondență?