X 
Incendii stiri: 557
Criza energetică stiri: 1729

Noi imagini VIDEO cu accidentul din centrul capitalei. Versiunea unei curse se confirme!

18 mai. 2020,, 13:50   Capitala
9377 3

Astăzi au fost publicate noi imagini VIDEO de o calitate mult mai bună şi dintr-un alt unghi, care au surprins momentul accidentului teribil de ieri de la intersecţia stăzilor Ismail şi Ştefan cel Mare, scrie piataauto.md

În primul rând, se confirmă încă o dată că Audi a traversat la culoarea roşie a semaforului şi a intrat din plin în taxiul Toyota Prius, după care Audi a fost proiectat într-un automobil Dacia, iar acela, la rândul lui, într-un Volkswagen parcat. Dar pe lângă asta imaginile video de mai jos par să confirme şi zvonurile apărute ieri în spaţiul online — că Audi se luase la întrecere cu o altă maşină, prespunându-se că ar fi fost vorba şi de un pariu la mijloc.

Şi dacă versiunea pariului încă nu e confirmată oficial, imaginile publicate astăzi ne permit să observăm luminile a două maşini care vin cu viteză enormă dintre str. Negruzzi şi care circulă foarte aproape una de alta, într-un soi de întrecere. Acestea se apropie de intersecţie, dar, în timp ce unul din automobile frânează la semafor, Audi traversează intersecţia pe roşu, cu aceeaşi viteză nebună, şi provoacă tragedia teribilă pe care o ştim cu toţii.

Vă invităm să vedeţi imaginile video mai jos.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий