X 
Criza energetică stiri: 1778
Cutremure stiri: 390
Eurovision stiri: 428

Niculin și Chișinău (FOTO)

18 dec. 2019,, 19:30   Capitala
3915 0

Chișinăuienii, cu ocazia zilei de naștere a marelui artist și Om, Iurii Niculin, împărtășesc din amintirile calde despre întîlnirile cu el în capitala Moldovei și postează fotografii unice, transmite Noi.md.

Astfel, Semion Kațîv pe pagina sa de pe o rețea de socializare a vorbit despre întîlnirile cu Iurii Niculin la Chișinău în 1976 și a publicat mai multe fotografii rare.

„Anul 1976... Chișinău... Atunci încă nu exista un circ „adevărat” în orașul nostru și trupa condusă de Iuri Vladimirovici Niculin a evoluat într-un șapitou... Și eu, atunci, care tocmai intrasem în Institutul de Stat de Cinematografie din Rusia, ”cîștigam” filmînd pentru SoyuzGosȚîrk... Atunci și l-am cunoscut pe Iurii Vladimirovici... Apoi, peste mai mulți ani, ne-am întîlnit de mai multe ori la Moscova la Televiziunea Centrală și nu numai... În aceste fotografii care s-au păstrat, este tatăl meu Mordko Ioilovici Kațîv și Iurii Vladimirovici Niculin, iar în a doua fotografie este o parte a trupei în curtea șapitoului. Iată așa o istorie... de ziua de naștere a MARELUI OM ȘI ACTOR. Fie-i amintirea luminoasă și binecuvîntată!”, a scris Semion Kațîv.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?