COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 828 466  INFECTAȚI  316 529(+1115)   TRATAȚI 296 577     DECESE 7241 (+35)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2947
Puterea stiri: 6730

Ne plîngem pe autorități, dar nu ne uităm sub nasul nostru (FOTO)

4 feb. 2020,, 15:15   Capitala
2651 1

Așa e firea omului, adesea preferă se critice ograda vecinului, dar nu se uită în ograda sa. Un exemplu elocvent este și critica zilnică adusă autorităților publice locale în cazul curățeniei de pe străzi, cînd de fapt uităm că noi locuitorii capitalei sîntem cei care nu păstrăm această curățenie.

La adresa redacției au venit mai multe poze și video cu mizeria de pe traseul Chișinău-Costiujeni-Piatra Albă. Potrivit lui Igor Sîrbu, președintele ”Ecodava”, spune că astfel de bombe ecologice sînt adevărate focare de infecții care pot naște adevărate epidemii, scrie Noi.md.

De menționat că în fiecare zi, pe parcursul săptămînii, începînd cu ora 3.00, muncitorii ies pe străzile orașului pentru a face curat. Primăria este atentă la sesizările cetățenilor, iar muncitorii lucrează din greu pentru a colecta gunoiul de pe străzile capitalei. Problema însă se ascunde și în spatele indiferenței oamenilor. Fiecare din noi poate face orașul nostru mai curat.

Nu te întreba ce poate face orașul pentru tine, dar întreabă-te ce poți face tu pentru el!

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽