COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Năstase spune că s-a întîlnit cu Chironda înainte de alegeri. Ce au discutat

Năstase spune că s-a întîlnit cu Chironda înainte de alegeri. Ce au discutat

Candidatul Blocului ACUM la funcția de primar al Chișinăului, Andrei Năstase, a dezvăluit în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8 că s-a întâlnit înainte de campania electorală cu Victor Chironda, care a fost contracandidatul său la aceste alegeri din partea Mișcării Social-Politice „Forța Nouă” și i-a propus să intre în echipa sa.

Andrei Năstase recunoaște că și-ar dori un tânăr cu perspectivă, cum este Victor Chironda, dar și alți membri ai echipei sale, să vină în formațiunea pe care o conduce.

„Victor Chironda este un tânăr pe care eu l-am remarcat de mai mult timp. Fac o confesiune. Înainte de a pleca în SUA m-am întâlnit cu Victor și i-am propus să vină să facem echipă. Nu a spus nici da, nici ba. Nu i-am propus funcții. I-am propus să vină în echipă. Este un om de perspectivă. M-aș bucura dacă și el și oameni din echipa lui, pentru că am văzut oameni foarte buni acolo, tineri ar veni alături de noi. Și nu ar fi o problemă”, a spus Năstase.


Despre Dorin Chirtoacă a evitat să răspundă dacă l-ar vedea și pe el în echipa de la Primărie, dar i-a apreciat mai multe proiecte din programul pe care l-a propus liberalul în campania electorală.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load