Năstase: Justiția încearcă să anuleze rezultatele alegerilor

Năstase: Justiția încearcă să anuleze rezultatele alegerilor

Primarul general nou-ales al capitalei, Andrei Năstase, consideră că, în timp ce se tergiversează recunoașterea mandatului său, au loc mai multe fărădelegi în diverse domenii, transmite Tribuna, citată de Noi.md.


În timpul unei conferințe de presă, Andrei Năstase a menționat că se emit numeroase regulamente pentru a i se anula mandatul.


„Toți știu că PSRM și PDM au recunoscut rezultatele alegerilor, dar există unele lucruri ciudate care ne deranjează. Conform adresărilor socialiștilor, se deschid dosare, care sînt examinate de judecători cu reputație dubioasă. Ei adoptă decizii potrivit cărora Năstase a făcut agitație electorală în ziua alegerilor, că unele procese verbale nu au fost considerate valabile etc. Justiția încearcă să anuleze alegerile din 3 iunie. Am vorbit cu partenerii de dezvoltare, și vom continua să comunicăm cu cetățenii, iar în cazul în care vor îndrăzni să o facă, vom ieși în stradă“, a menționat Andrei Năstase.


În plus, el a comunicat că au avut loc o serie de întîlniri cu primari de peste hotare, cu societatea civilă și factori de decizie din Guvern, reprezentanți ai BERD și BEI, încercînd astfel să atragă investiții străine.


„Tot ce îmi lipsește este recunoașterea mandatului meu. În absența lui, nu pot fi făcute multe lucruri. Vă asigur că voi coopera la nivel instituțional cu Guvernul, primăriile din România, cu CMC-ul, indiferent de culoarea politică, pentru a pune în aplicare proiecte eficiente în beneficiul cetățenilor și al țării“, a adăugat Andrei Năstase.


Primarul ales a mai spus că nu va intra în alianță cu PSRM sau cu PDM la Primărie, dar va coopera cu toți consilierii și cu organul executiv al instituției pentru punerea în aplicare a proiectelor bune.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load