COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Năstase a mers la Primăria Chișinău și a împărțit trandafiri albi angajatelor

Năstase a mers la Primăria Chișinău și a împărțit trandafiri albi angajatelor

Primarul Chișinăului Andrei Năstase a mers astăzi la Primăria capitalei unde a avut o întîlnire cu angajații instituției.

Evenimentul a avut loc după ce Curtea de Apel Chișinău i-a validat, pe 8 octombrie curent, mandatul de primar al capitalei, după un an și patru luni de la alegerile locale anticipate de anul trecut.

Năstase a semnat ieri o dispoziție prin care s-a suspendat din această funcție, deoarcece candidează pentru un nou mandat în fruntea capitalei.


Primarul degrevat le-a solicitat funcționarilor din Primărie să respecte legea și să „lucreze doar în beneficiul oamenilor”, promițîndu-le că nu va face „epurări”, dar cei implicați în scheme de corupție vor trebui să plece.

„Unii pot să-mi reproșeze că stau mult cu Dvs., dar n-o să înțeleagă niciodată cît mi-a fost dor de voi. (...) Ajutați-mă să-mi aduc familia acasă”, a declarat Năstase, sugerînd că se va întoarce la Primărie după 20 octombrie.

La finalul ședinței, Năstase a împărțit trandafiri albi doamnelor angajate în Primărie și le-a sărutat pe obraz pe cele cărora nu le-a ajuns flori.
„Primarul pupăcios? Este adevărat că îmi place frumosul, iar femeile fac parte din frumos”, a declarat candidatul.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load