Municipalitatea și-a propus să rezolve problema cîinilor maidanezi

4 mar. 2019,, 10:21   Capitala
3296 0

Autoritățile publice locale din Chișinău își doresc să rezolve odată și pentru totdeauna problema cîinilor fără stăpîni din capitală, scrie Noi.md cu referire la unele declarații făcute de primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu.

Edilul capitalei a anunțat că din 6 martie, timp de trei zile, în Chișinău se va afla o misiune a colegilor din România. Aceștea vor instrui personalul de la Centrul de Sterilizare și totodată vor steriliza circa 150 de cîini maidanezi din capitală.

Primarul a cerut autorităților responsabile să meargă la toate șantierele de construcție din oraș cu o inspecție și să ceară agenților economici ca odată cu terminarea construcției blocurilor de locuit să nu fie lăsate drept moștenire și problema cu cîinii care s-au înmulțit pe șantier.

”Toate șantierele care sînt în construcții cresc cîini și îi lasă să se înmulțească, iar cînd se dă în exploatare casa, cîinii rămîn în stradă. Atunci cînd mergeți să faceți inspecția șantierelor, să nu uitați și de această problemă”, a menționat edilul capitalei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?