Criza energetică stiri: 772
Preşedintele stiri: 3230
Puterea stiri: 7217
Obiectiv european stiri: 291

Municipalitatea începe lupta cu ”gospodarii”

28 mai. 2021,, 16:00   Capitala
2034

Stop ilegalităților! Start transparenței! Autoritățile minicipiului Chișinău încep lupta cu cei care se conectează ilegal la apeduct și la canalizare.

Un anunț în acest sens a fost făcut de primarul general al capitalei, Ion Ceban, într-o postare pe pagina sa de facebook.

”În Chișinău foarte mulți „gospodari” s-au conectat ilegal la rețeaua de apeduct și canalizare și nu achitau nimic. Este vorba în mare parte de case la sol, agenți economici din diverse sectoare ale capitalei. Este un furt al banului public! În prezent sunt efectuate controale inopinate, iar cei depistați sunt debranșați de la serviciul apă și canalizare, sunt amendați și li se face recalculare pentru serviciile consumate prin furt și proprietarii sunt obligați să achite pentru perioada conectării ilegale la apă și canalizare și să încheie contract, dacă doresc să beneficieze de servicii în continuare”, a spus Ceban.

Totodată acesta spune că multe astfel de cazuri au fost înreigstrate pe parcursul săptămînii curente.

”Noi vom ajunge în fiecare casă indiferent cine este proprietarul și vom face regulă în acest domeniu. Rugăm ca oamenii să nu aștepte și să vină benevol pentru a încheia contracte cu Î.M „Apă Canal”. Atenționez!!! Dacă voi afla că responsabilii mușamalizează anumite cazuri, vor fi demiși din funcție și anunțați oamenii legii”, a mai adăugat primarul.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав