X 
Criza energetică stiri: 1778
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Momentul în care este deconectată energia electrică furnizată unui sediu de la Apă-Canal Chișinău

26 ian. 14:25   Capitala
2163 0

Energia electrică furnizată de Premier Energy către sediul companiei Apă-Canal Chișinău din sectorul Riscani deja a fost deconectată. Chișinăul riscă să rămînă fără apă, în după-amiază zilei de astăzi, transmite protv.

Este anunțul făcut de Apă-Canal, după ce Premier Energy a început să deconecteze blocurile întreprinderii municipale de la energia electrică. În dupaamiaza zile de astăzi urmează să fie deconectat de la lumina inclusiv și blocul central al Apă-Canal.

Reprezentanții de la Premieri Energy au anunțat că începînd de astăzi, compania va deconta instalațiile de utilizare a energiei electrice de la Apă Canal Chișinău, inclusiv și locurile de consum in care își are sediul administrativ.

Asta după ce compania continuă să nu își achite datoriile pentru consumul de energie electrică.

Datoria totală a Apă-Canal Chișinău către furnizor constituie peste 73 de milioane de lei. Cei de la Apă-Canal spun că datoriile s-au acumulat pentru că nu a fost majorat tariful la timp. La începutul acestei luni, prețul pentru apă și canalizare a crescut cu peste 40 la sută pentru locuitorii capitalei. Așadar, oamenii vor primi in factură un tarif de peste 15 lei.0
0
0
2
13

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?