COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2946
Puterea stiri: 6730

Momentul exploziei de la Buiucani surprins de camerele de supraveghere

21 apr. 12:30   Capitala
1532 0

Oamenii legii au publicat imagini noi imagini de la reținerea celor doi suspecți de deflagrația din sectorul Buiucani.

Cei doi, tată și fiu, au fost reținuți în urma acțiunilor întreprinse de ofițerii de investigații, polițiștii Inspectoratului de Poliție Buiucani, procurorii oficiului Buiucani al Procuraturii municipiului Chișinău, cu suportul mascaților de la BPDS „Fulger”.

Momentul reținerii celor doi suspecți care ar fi implicați în deflagrația din data de 16 aprilie din sectorul Buiucani al capitalei a fost susprins de oamenii legii.

Unul dintre suspecți a fost reținut în comuna Stăuceni, altul în municipiul Chișinău.

Aceștia au fost reținuți pentru 72 de ore, iar polițiștii și procurorii urmează să stabilească toate circumstanțele cazului precum și implicarea altor persoane.


Explozia a avut loc pe o stradă din sectorul Buiucani al Capitalei pe 16 aprilie. Potrivit Poliției, la fața locului angajații poliției cercetînd zona au ridicat parți ale obiectului vizat în explozie, pentru a fi supuse unei expertize criminalistice și stabilirea tipului de muniție.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽