Preşedintele stiri: 3021

Micul Prinț și-a pus pălărie (FOTO)

3 iun. 2019,, 18:00   Capitala
1823 0

Ne-am obișnuit că Micul Prinț, cu toate că are doar cîțiva centimetri, să fie în centrul atenției unui parc întreg.

Ca o personalitate publică notorie, prințișorul informează comunitatea care îl urmărește, despre fiecare eveniment important din viața lui. După ce, acum cîteva zile, Prințul ne-a spus că a absolvit, îl vedem pregătit pentru vacanța de vară.

Prințișorul și-a pus pălăria pe cap și spune că e fata pentru vacanța de vară. Deocamdată, nu știm unde s-a pornit locuitorul Planetei B612, poate la mare, poate într-o escapadă la munți sau într-un oraș istoric, cert este, că în scurt timp va reveni cu detalii. Noi îi urmăm o vacanță frumoasă și sperăm că trandafirul a rămas în grija unor mîini bune.

De cînd s-a stabilit în parcul Valea Morilor, locuitorul planetei B 612 ține cont de toate sărbătorile marcante și nu ezită să felicite, de la înălțimea planetei sale vizitatorii parcului. Cum reușește Micul Prinț să fie în rînd cu toate tendințele, locuitorii capitalei nu știu, dar cert este că îi apreciază eforturile de a fi parte nu doar a micii sale planete, dar și a întregului parc unde s-a stabilit.

Sașa Ceban, o tînără de douăzeci și ceva de ani din Chișinău, nu doar că i-a devenit prietenă prințului, dar cu fiecare vizită pe care i-o face, îi aduce cîte un cadou care îi ține de cald.


1

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X