COVID-19 în MOLDOVA

Mesajul primarului general cu ocazia zilei Independenței

Mesajul primarului general cu ocazia zilei Independenței

Cu ocazia Zilei Independenței, primarul general al capitalei, Ion Ceban, a transmis un mesaj de felicitare pentru locuitorii capitalei.

”Dragi chișinăuieni, vă felicit cu ocazia Zilei independenței Republicii Moldova.

La cei 29 de ani de la declararea independentei, mai suntem în proces de dezvoltare, iar obţinerea independenței este mai mult decât un eveniment, este asumarea unei mari responsabilități şi un proces de lungă durată, de care depinde soarta unei națiuni.


Pe parcursul acestor ani, fiecare dintre noi a depus eforturi considerabile pentru îmbunătățirea calității vieții și dezvoltarea tuturor domeniilor cu respectarea drepturilor cetățenilor.

Doresc ca și în continuare să avem putere, pentru a ne consolida eforturile şi a prospera.

Suntem cu toţii responsabili de viitorul Republicii Moldova şi ai copiilor noştri, de aceea, eu, în calitate de primar al municipiului Chişinău, împreună cu echipa, îmi propun să dezvolt capitala țării şi să creez condiţii mai bune pentru chișinăuieni.

Stimaţi cetăţeni, independenţa o construim împreună în fiecare zi prin atitudine şi comportament.

Toate pornesc de la lucruri mici, de la momente unice. Republica Moldova este casa noastră pe care trebuie să o protejăm şi să o îngrijim. Doar împreună vom putea construi un stat puternic, vom putea crea un oraş frumos şi modern.

Statul suntem noi.

La mulţi ani, Moldova, la mulţi ani, Chişinău!”, a scris primarul în mesajul său.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load