COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Mai multe trotuare din capitală au intrat în reparație (FOTO)

Mai multe trotuare din capitală au intrat în reparație (FOTO)

Mai multe trotuare din capitală au intrat în reparație, muncitorii păstrînd regulile și normele de protecție recomandate de specialiști.

Anunțul a fost făcut de primarul general al capitalei, Ion Ceban , potrivit căruia, la moment, sînt efectuate lucrări de reabilitare care au început încă anul trecut, pe trotuarele din str. Zelinski și str. Mihail Sadoveanu.

La fel, sînt efectuate lucrări de reparație la străzile Ion Inculeț/Nicolae Testemițanu și str. Ion Pelivan, Miron Costin, precum și trotuarele de pe bd. Moscova, din sectorul Rîșcani al capitalei.


Ieri a fost finisată reparația curții de bloc cu o suprafață de 1600 de m pătrați, din strada Calea Ieșilor 16/3, costul lucrărilor a fost de 800 de mii de lei din bugetul municipal.

„În această perioadă chiar dacă foarte mult timp îl acordăm dotării spitalelor și măsurilor în lupta cu coronavirus, multe proiecte sînt lansate în capitală și ne propunem să venim cu multe altele, doar să trecem peste perioada de criză”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load