TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Mai multe mașini parcate neregulamentar, evacuate de pe strada Vasile Lupu din capitală (VIDEO)

În atenția șoferilor care și-au parcat mașina neregulamentar pe strada Vasile Lupu din sectorul Buiucani al Capitalei. Unele dintre acestea au fost deja evacuate de către serviciul destinat acestor acțiuni.

O persoană a publicat pe 25 noiembrie pe rețelele sociale o secvență video din care se poate vedea cum sînt evacuate mijloacele de transport parcate neregulamentar, transmite tv8.md.

Amintim că, la nici o lună, de la lansarea serviciului de evacuare a mașinilor parcate neregulamentar, compania care și-a asumat această sarcină s-a cam lăsat pe tînjală.

Într-o investigație realizată de colegii de la „Cutia Neagră”, de la tv8, se arată că parcarea specială din preajma localității Trușeni este administrată de Compania „Magda Tur”, iar pentru a presta serviciile de evacuare, firma a fost aleasă de Inspectoratul General al Poliției.

Acționari ai companiei sînt familiile a doi frați – Vladimir și Oleg Nemțanu – și partenerii lor de afaceri – Natalia Crețu și Diana Gavril, ultima fiind soția unui fost angajat al fraților Nemțanu. Ei au devenit acționari la „Magda Tur” în vara anului 2020, chiar în preajma licitației pentru selectarea firmei care va presta servicil de evacuare a mașinilor parcate neregulamentar.


Tot în vara acestui an, businessmanii au devenit, oficial, proprietari ai terenului de la intrarea în Trușeni, unde se află vestita parcare. De altfel, acest lucru s-a întîmplat, de asemenea, cu puțin timp înainte de a fi anunțată licitația.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load