Criza energetică stiri: 1608
Cutremure stiri: 271
Preşedintele stiri: 3390

Mai multe autobuze în suburbiile capitalei

28 sep. 10:15   Capitala
1399 0

În suburbiile capitalei ar putea apărea mai multe autobuze. Decizia a fost luată de primăria capitalei, în urma unui studiu realizat pe parcursul lunii septembrie.

Astfel, în doar cîteva zile, așa cum promite municipalitatea, va fi suplinită cu 4 unități de transport ruta de autobuz nr. 9 (or. Codru, cartierul Malina Mică - Universitatea de Medicină). În orele de vîrf, pe acest itinerar circulă 12 unități de transport.

Ruta de autobuz nr. 11 (or. Durlești) a fost modificată, stabilindu-se în direcție inversă rutei circulare de troleibuz nr. 35.

Se adaugă 1 unitate de transport pe ruta nr. 23 de autobuz

Se suplinește cu 2 unități ruta de troleibuz nr. 17


Se suplineşte cu 1 unitate ruta de autobuz nr. 47 (Ciorescu)

Urmează:

Suplinirea cu 1 unitate a rutei de autobuz nr. 28 (Grătiești)

Suplinirea cu 1 unitate a rutei de autobuz nr. 46 (Ghidighici) sau înlocuirea cu unități de transport de mare capacitate

De la 1 octombrie, ruta de troleibuz nr. 35 va circula parțial pe str. Drumul Viilor

Se preconizează redeschiderea rutei de transport public care va deservi cartierul Durlești II (str. Codrilor, pînă la sensul giratoriu din Piața Dimitrie Cantemir).

Totodată, în funcţie de completarea parcului auto cu material rulant și personal, intenționăm organizarea rutelor de transport public pentru străzile Mesager; Florilor; Calea Basarabiei – Calea Moșilor – Varnița; N. Milescu Spătaru – Ginta Latină (tronson Petru Zadnipru – Ginta Latina - Mircea cel Bătrîn) și str. Mihail Sadoveanu (tronson Petru Zadnipru – Alecu Russo – Vadul lui Vodă).

Urmează a fi asigurat cu transport și or. Codru (str. Sihastrului – str. Drumul Schinoasei – str. Schinoasa Deal

La fel, primăria orașului Chișinău preconizează organizarea unor rute de transport şi pentru localitățile Condrița și Goianul Nou, iar pentru localitățile Ghidighici, Budești, Bubuieci și Sîngera se caută soluții de îmbunătățire a serviciilor de transportare a pasagerilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав