COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Lucrările suspecte de pe strada Grenoble continuă (VIDEO DRONĂ)

Lucrările suspecte de pe strada Grenoble continuă (VIDEO DRONĂ)

Lucrările de "amenajare" a terenului situat de-a lungul străzii Grenoble, în preajma Spitalului „V. Ignatenco” și a hotelului „Vila Verde” au fost reluate.

În imaginile filmate cu drona la fața locului se observă mai multe camioane cu nisip.

Arhitectul-șef al Primăriei Codru, Gheorghe Stegărescu, a comunicat pentru Noi.md că pe acest teren ar urma să fie construit un pavilion agricol. Autorizație de construcție pentru orice alt tip de lucrări nu a fost solicitată, spune funcționarul, și nici nu poate fi emisă de Primăria orașului Codru, întrucît terenul este cu destinație agricolă. Pe de altă parte, unele surse afirmă că terenul este pregătit pentru construcția unui complex rezidențial sau a unei benzinării.


”Părerea mea este că vor să construiască un pavilion agricol. La mine nu a parvenit nicio solicitare cu privire la emiterea unei autorizații de construcție. Conform legii, arendașul are voie să construiască pe terenul agricol depozite, pavilioane pentru tehnică agricolă, frigidere destinate păstrării produselor agricole”, a menționat Stegărescu.

El a specificat că terenul în cauză aparține Agenției Proprietății Publice, dar a fost dat în arendă. Lucrările de pregătire a terenului au început încă în toamna anului trecut, cînd au fost defrișați arborii.

Porțiunea face parte dintr-un lot de teren cu o suprafață de circa 89 de hectare, care aparține statului. Terenul a fost dat în arendă unor persoane fizice și agenți economici pentru o perioadă de 20-40 de ani.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load