COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 839 851 INFECTAȚI 323 469(+1787)   TRATAȚI 302 147     DECESE 7386(+40 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2954
Puterea stiri: 6781
Coronavirus stiri: 7598

Lucrările de reconstrucție a stadionului sportiv pentru elevii din liceele „Mihai Grecu” şi „Nicolae Iorga”, pe ultima sută de metri

11 dec. 2020,, 13:30   Capitala
4323 0

Lucrările de reconstrucție a stadionului sportiv, de care vor beneficia circa 3000 de elevii din cadrul Liceului Teoretic „Mihai Grecu” şi din Liceul Teoretic „Nicolae Iorga”, sectorul Botanica sînt pe punct de fi finisate.

Potrivit primarului general Ion Ceban, lucrările au început acum o lună, iar în prezent este amenajată fundaţia stadionului. Totodată, pe perimetrul terenului de sport au fost instalaţi pilonii pentru iluminatul nocturn.

„Etapa finală a lucrărilor, care va fi asigurată de Federația Moldovenească de Fotbal, presupune amenajarea noii suprafețe cu gazon artificial”, a precizat edilul.

Amintim că Primăria Chişinău a dat start lucrărilor de renovare capitală a şase terenuri de fotbal din instituţiile de învăţămînt din capitală: Liceul Teoretic „Gaudeamus”; Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”; Liceul Teoretic „Nicolae Iorga”; Liceul Teoretic „George Călinescu”; Liceul Teoretic „Nicolae Gogol” şi Liceul Teoretic „Liviu Deleanu”.

În toi sînt şi lucrările de amenajare a stadioanelor Liceelor „Mihai Viteazul”, „Liviu Deleanu” şi „Nicolae Gogol”.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽