COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 849 435 INFECTAȚI 328 000(+906)   TRATAȚI 306 269     DECESE 7497(+38)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2957
Puterea stiri: 6915
Coronavirus stiri: 7681

Lucrările de reabilitare a Parcului „Alunelul”, reluate

17 mar. 14:27   Capitala
1324 0

Lucrările de reabilitare a Parcului „Alunelul” au fost reluate, asta după ce au fost oprite în perioada rece a anului.

Potrivit primarului general Ion Ceban, în acest an, în parcul „Alunelul” din sectorul Buiucani urmează a fi finalizate lucrările de reabilitare, inițiate anul trecut.

„Astfel, va fi instalat în totalitate sistemul de irigare, amenajată zona adiacentă a parcului din strada Milano și scena teatrului de vară. În paralel este amenajat mobilierul urban.

La final vor fi amenajate spațiile verzi și instalat sistemul audio, cu ajutorul căruia în parc va fi difuzată muzică. Amintesc că în prima etapă de reabilitare a parcului „Alunelul” au fost reparate aleile pietonale, a fost instalat sistemul de iluminat și de supraveghere video, construită scena teatrului de vară și havuzul muzical”, a punctat Ceban.

Ceban spune că totodată, au fost amenajate pistele pentru bicicliști, un teren de joacă pentru copii și un teren de sport multifuncțional.


Pentru lucrările de reabilitare a parcului „Alunelul”, Primăria Sectorului 6 al Municipiului Bucureşti a alocat 848 mii euro, cu implicarea surselor financiare din bugetul local.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽