Incendii stiri: 557
Criza energetică stiri: 1729

Lucrările de reabilitare a accesului din str. Melestiu către unul dintre lacurile din parcul Valea Trandafirilor, în toi

10 feb. 2022,, 12:00   Capitala
3655 0

Lucrările de reabilitare a accesului din str. Melestiu către Lacul nr.1 care mereu era inundat, impracticabil și lăsat în paragină sînt in toi.

Potrivit autorităților municipale, din ianuarie și pînă acum au fost efectuate lucrări de terasament, montată țeavă cu diametrul 1000 pe o lungime de 24 de metri. La fel, au fost efectuate lucrări de betonare a fîntînilor și a gurilor de scurgere şi au fost curățate trei fîntîni de drenaj, transmite Noi.md.

Totodată, au mai fost efectuate lucrări de terasament pe o porțiune de 200 metri, pentru executarea canalului provizoriu de deviere a apelor de la izvor și a celor care provin din precipitații.

În preajma izvorului au demarat lucrări de demontare a plăcilor vechi din beton, executarea unui canal de drenare și a receptorului pluvial şi au început a fi ridicaţi pereţii căminului de recepție a apelor. Deja au fost amenajați 16 metri de canal din beton.

În continuare sînt planificate lucrări de restabilire și consolidare a peretelui de sprijin al izvorului şi renovarea acestuia, amenajarea căii de acces şi instalarea sistemului de iluminat public.


Возможно, это изображение (3 человека и на открытом воздухе)

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий