Criza energetică stiri: 1628
Cutremure stiri: 271

Locuitorii capitalei vor ști în timp real unde se află transportul public

20 apr. 19:30   Capitala
2075 0

Troleibuzele din municipiul Chișinău vor putea fi urmărite de către pasageri, în timp real, pe o aplicație on-line, transmite Noi.md cu referire la moldpres.md.

Regia Transport Electric Chișinău (RTEC) a anunțat că, în urma unei licitații, a fost desemnat cîștigătorul contractului de achiziții pentru elaborarea de date GPS pentru troleibuzele din capitală.

Potrivit RTEC, proiectul este prioritar pentru asigurarea unui serviciu eficient de transport public de călători. Este vorba de realizarea unei platforme care va permite vizualizarea în timp real a fiecărei unități de transport aflate în circulație (vizualizare întîrzieri/avans curente, vizualizare harta tur-retur, estimarea timpilor de parcurs între stații, viteza etc). Aplicația va avea o interfață prietenoasă cu utilizatorul și va putea fi utilizată atît de pe dispozitive desktop, cît și de pe dispozitive mobile.

În același timp, primăria capitalei a declarat că cel de-al doilea prestator de servicii de transport public de călători, Parcul Urban de Autobuze, se află la etapa de elaborare a caietului de sarcini pentru următoarea licitație de contractare a Sistemului inteligent de monitorizare GPS a transportului public.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав