TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Locuitorii capitalei pot merge să facă curățenie la morminte pînă la sărbătorile de Paști

Locuitorii capitalei care au rude înhumate la cimitirul „Sfîntul Lazăr" vor putea să facă ordine și să amenajeze mormintele pînă la sărbătorile de Paști, între orele 08:00-17:00, iar sîmbăta și duminica, între orele 08:00-15:00.

Anunțul a fost făcut de Primăria capitalei.

Recent a fost amenajat un drum de acces de la strada Doina către primele morminte din sectorul nou. Totodată, pentru a diminua aglomerația la intrarea centrală în cimitir, a fost amenajată o a treia poartă de acces, amplasată în preajma sectorului nou.

Șefa Î.M. „Combinatul Servicii Funerare", Ludmila Boțan a informat luni, în cadrul ședinței operative săptămînale, că după noile amenajări și deschiderea noului punct de acces, fluxul de oameni care utilizau celelalte două intrări s-a diminuat.

Angajații Î.M. „Combinatul Servicii Funerare" coordonează situația în teritoriu, pentru ca deșeurile acumulate în urma activității cetățenilor să fie evacuate și stocate în locurile special amenajate.


Primarul General, Ion Ceban, a solicitat responsabililor ca teritoriile cimitirelor să fie curate și amenajate către Sărbătoarea Învierii, chiar dacă de Paștele Blajinilor, accesul în cimitire va fi interzis, în contextul situației pandemice prin infecția COVID-19.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load