X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Locuitorii capitalei, nemulțumiți de starea proastă a drumurilor

4 apr. 18:15   Capitala
2431 0

Locuitorii capitalei sînt nemulțumiți de starea proastă a drumurilor. Mulți oameni sînt supărați mai ales atunci cînd circulă pe strada Ion Pruncul.

Aceștia trebuie să ocolească groapă după groapă. Și deși unele gropi au fost reabilitate, mulți se plîng că au fost reparate prost, relatează jurnaltv.md.

Ion Pruncul este plină de gropi. Unele dintre ele sînt imense și adînci. Șoferii nemulțumiți spun că nu au mai văzut astfel de drumuri nicăieri. Oamenii insistă că reparațiile aicisînt foarte necesare. În caz contrar, va fi imposibil de circulat pe acest drum.

Șoferii care circulă des pe strada Ion Pruncul spun că aceste gropi au fost reparate de mai multe ori, dar lucrările au fost făcute prost.

Luni, Primăria municipiului Chișinău a anunțat că în capitală a început plombarea gropilor de pe carosabil cu asfalt fierbinte. În total, peste 2.700 de metri pătrați de carosabil au fost reparați și alți 2.500 de metri pătrați au fost frezați. În următoarele trei săptămîni, sînt planificate lucrări pe toate străzile care necesită reparații cu asfalt fierbinte.

1
0
0
1
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?