Criza energetică stiri: 1782
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Liceul "Gaudeamus" din capitală a fost reabilitat termic

14 noi. 2022,, 21:30   Capitala
1511 0

Clădirea Liceului Teoretic "Gaudeamus" din capitală a fost reabilitată termic, anunță Agenția pentru Eficiență Energetică.

Lucrările au fost efectuate în baza unui grant în valoare de 3,8 milioane de lei și au inclus: izolarea termică a pereților exteriori cu suprafața totală de 4 088,9 m2; înlocuirea ferestrelor și ușilor exterioare cu suprafața totală de 141,37 m2.

De menționat că, pe perioada implementării proiectului, beneficiarului i-a fost asigurată asistența tehnică, ce a inclus raportul de audit energetic, elaborarea devizului de cheltuieli, expertiza documentației de deviz, expertiza tehnică a clădirii și servicii de supraveghere tehnică.

Agenția pentru Eficiență Energetică are misiunea de a implementa politica de stat în domeniul eficienței energetice, performanței energetice a clădirilor, precum și a valorificării surselor de energie regenerabilă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?