TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

La Chișinău vor fi amenajate încă două spații verzi

Transformările în capitala Moldovei continuă: în schimbul sutelor de panouri publicitare urîte și a vechilor gherete ponosite apar trotuare modernizate, peluze cu iarbă mustoasă, coșuri de gunoi și bănci noi, iar în curînd la Chișinău vor fi amenajate încă două spații verzi.

Acest lucru a fost relatat de Primarul General al capitalei Ion Ceban, menționînd că lucrările de reabilitare a trotuarului din str. Liviu Deleanu sînt în plină desfășurare. Asta după ce din zonă au fost evacuate o mulţime de gherete.

„Reabilitarea trotuarului prevede aplicarea pavajului nou, instalarea mobilierului urban, amenajarea pistelor pentru bicicliști și amenajarea locurilor de parcare pentru automobile. Lucrări de amenajare vor fi executate şi în zona adiacentă trotuarului”, a spus edilul.

Pe lîngă aceasta, au demarat lucrările de reabilitare a scuarului din str. Calea Ieşilor 12, din preajma Inspectoratului de Poliţie. Acestea includ schimbarea pavajului, amenajarea spaţiilor verzi, instalarea mobilierului urban și instalarea unui sistem modern de iluminat public.
În curînd vor fi iniţiate lucrări şi în alte spaţii verzi din oraş.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load