COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 839 851 INFECTAȚI 323 469(+1787)   TRATAȚI 302 147     DECESE 7386(+40 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2954
Puterea stiri: 6781
Coronavirus stiri: 7598

La Chișinău va fi reabilitat încă un pasaj subteran

6 apr. 17:05   Capitala
1302 0

La Chișinău va fi reabilitată încă o trecere subterană.

Acest lucru a fost relatat de Primarul General al municipiului capitalei Ion Ceban, menționînd că este vorba despre trecerea subterană de la sensul giratoriu de lîngă Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”, intersecţie cu bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt.

„Astăzi au început acţiunile de evacuare a gheretelor care erau amplasate în această subterană, iar în a doua jumătate a lunii aprilie vor fi iniţiate lucrările de reparaţie. Acestea vor include reabilitarea scărilor, pereţilor, tavanului şi podelelor, dar şi curăţarea canalizării pluviale. La fel, va fi modernizat sistemul de iluminat şi vor fi instalate camere de supraveghere video”, a specificat Ion Ceban.

Potrivit lui, toate subteranele pînă la renovare erau invadate de gherete și de mizeria lăsată în urma acestora, iar pentru trecători rămînea o cărărușă îngustă.

„Această subterană este a doua ca mărime din capitală, după cea de la intersecţia str. Ismail şi bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt. Amintesc că în zonă sînt efectuate deja lucrări de schimbare a bordurilor ca parte a proiectului de reparație a străzii Ion Creangă care se efectuează în prezent”, a declarat Primarul General al municipiului Chișinău.


0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽