TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

La Chișinău va avea loc o nouă licitație pentru obținerea dreptului de amplasare a gheretelor

Astăzi va avea loc a 4 licitație pentru obținerea dreptului de amplasare a gheretelor pe teritoriul orașului Chișinău

Anunțul a fost făcut de primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, menționînd că ședința va deschisă și transparentă.

La concurs sînt expuse 20 de locații pentru unități de comerț ambulant stradal, amplasate pe străzi și în scuaruri, în preajma zonelor verzi și a lacurilor.
Prețul inițial pentru dreptul de amplasare a unităților de comerț variază de la 157,5 mii lei până la 483 mii lei.

Termenul contractului pentru dreptul de comercializare este de 5 ani, agentul economic este sigur că nu va apărea nicio gheretă în acel loc, nu va trebui să dea nimănui mită pentru a activa.

”Important este că locuitorii cunosc că aceste locuri sunt oferite legal, iar gheretele nu apar peste noapte ca ciupercile după ploaie”, a menționat primarul general al capitalei, subliniind că pentru prima data sînt desfășurate licitații și nimeni nu mai plasează haotic gherete în oraș.
Ion Ceban a amintit ca la primele 3 licitații deschise pentru obținerea dreptului de încheiere a Contractului pentru amplasarea unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului Chișinău au fost adjudecate 39 loturi în valoare totală de cca 77,8 milioane lei.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load